Dan före dan!


Här i Göteborg är det milt väder och det har börjat regna och blåsa, men vad gör väl det! Jag är ledig och tänker njuta av  ledigheten till max. Sitter här med min första kopp kaffe.

Nå, har ni prövat att göra armhävningar? Hur många klarade ni? Kändes det ok? Jag har gjort mina och kan väl göra så där 10 stycken men inte fler för tillfället och jag behöver verkligen bygga upp lite muskler på min arma kropp! 🙂 Så jag startar på måndag med detta men kommer tjuvträna lite mellan all julmat för att kanske komma upp i en lite högre nivå!

I dag skall vi bland annat på ett kalas för en liten fin tjej som fyller år! Alltid lika mysigt att träffa Stefans son med sin familj för det är lilla Clara som fyller år. De är verkligen så himla gulliga allihopa!

Hoppas ni får en fin morgon. Jag skall göra lite pyssel med att doppa Mozartkulor och Bounty i mörk choklad. Sedan är allt klart inför i morgon förutom att jag skall addera några vackra blommor ytterligare.

Annars vilar vi och tar det lite lugnt. Vi håller just på att öva in en ny liten konst som betyder att man lägger godiset på t e x tassen, men man får inte röra det förrän dom får kommando! Dom älskar när jag håller på med dom! Självklart är vovvarna med när man firar jul. Allt annat vore otänkbart.

Hoppas ni får en bra och vilsam dag och stressa nu inte ihjäl er bara för att det är ”dan före dan”!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.