Detta är ingen vanligt dag…


för detta är Fonzen´s födelsedag!!!

Min älskade Fonzen, den snällaste av dom alla. Han är väldigt lik min första hund jag skaffade när jag flyttat hemifrån som hette Alfons, och Fonzen fick hetta Fonzen just därför!

Vem kan motstå den här lille sötnosen!

”Det finaste mor hade satte hon på border! Lille Fonzen när han precis kommit hem till oss. Så liten han var och fortfarande är!

Lille Fonzen var med när jag handlade min första Apple Watch, vi stod i kön i hop och köpte klockan den dagen då den kom ut, Fozen och jag! 🙂

Sin första spagetti med köttfärssås! 🙂 Hur gullig!

Älskade sin korg, och satte sig mer än gärna i den. Mina hundar har alltid fått följa med överallt! En liten valp kan aldrig vara ensam inte ens för att handa. Det är därför vi alltid har korg till våra små gullegrisar. Inredd med Designers Guild tyg så klart! Fonzen är den 7 vovven som fick sitta i denna korgen som valp!

Mitt absolut bästa foto på Fonzen i alla kategorier. Denna snälla hund busade med mig, och jag fick ett foto när han råkar se ut som en liten farlig hund. Jag skrattar varje gång jag ser det för snällare oförargligare hund har jag aldrig haft! Han har ett hjärta av guld!

Hallå vad söt! Jag har verkligen 1000-tals bilder på mina hundar och jag skulle kunna tillbringa dagar bara att bläddre mellan dom, den ena finare än den andra! Så tacksam för alla dessa fina foton. Här bär han ett halsband (som egentligen är ett armband) från Dyrberg Kern! 🙂

I dag blir det självklart kalas. Fonzen har beställt prinsesstårta och då blir det självklart Prinsesstårta och har såklart bjudit sin bästa kompis Boss på sitt kalas, och även mig och Stefan! Hipp Hipp Hurra för min 4-åring!

Hoppas er morgon startar bra!!! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.