Kalas!!!!! 1 kommentar


I dag har vi haft hundkalas för det är nämligen så att vovvar vill också bli firade på sin födelsedag. Hemma hos oss har vi alltid kalas för alla vovvar och människor och har alltid haft!

Fonzen hade önskat sig prinsesstårta (jo hundar kan prata, åtminstone med mig) och då blir det självklart det! Han sa att han också ville ha ett kalas i färgerna grönt och rosa, och då måste man självklart göra det, så jag köpte särskilt strössel för att det skulle bli extra fint!

Gjorde lite chokladbollar special till vovvarna och vanliga till Stefan! 🙂

Hur söta är dom här två! Dom älskar när man håller på med dom och ställer mer än gärna upp på bild. Ni kanske ser att Fonzen har beställt vatten i glas med sugrör! Annars titta en gång extra! 🙂

Boss ville inte först ta på sig sin partymössa, men då sa Fonzen att det blir ingen tårta till dig om du inte tar på dig partymössan, då ändrade sig Boss snart och tog kvickt på den! Men lite under protest, han var rädd om sin image!

Lille Boss är lite extra otålig och ville bara kontrollera så det inte bjöds något bättre på andra sidan bordet! Man kan aldrig vara säker!?

Fyra ljus tända i Fonzens tårta på sin 4-års dag!

Momentet ”hypnos av tårta” så den inte försvinner helt plötsligt medans ljusen tas bort!

Sedan måste man även vänta på det förlösande ordet ”varsågod” också!

Snälla säg det NU!!!!! 🙂 🙂

Klara färdiga gå…

Lite extra härlig färg med för dagen inköpt strössel i grönt och rosa! Allt för att förgylla!

Fonzen låter hälsa att han är myckt nöjd med sitt kalas! Nu har han somnat i orangeriet och snarkar högt! Hipp Hipp Hurra för min gossekille!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Kalas!!!!!