Öppnat paket


I går efter jobbet var jag och hämtade hela 6 stycken paket från Lindex By Malina! Så himla kul! Jag hade i princip köpt precis allt, inklusive scarf och neccessär!

I går kväll och i morse provade jag mig igenom allting!

Dock slutade det med att jag bestämde mig för en bikini och en baddräkt då allting var för stort. Hade tagit allting i medium förutom en topp, baddräkter och bikini som jag tog i small. Tyvärr var allting annat MEGA-STORT. En av klänningarna motsvarade säkert storlek 46 fast det stod medium på den…vet inte hur detta gick till så jag tröttnade. Skickade tillbaka alltsammans förutom denna bikini och en baddräkt som var rätt storlek på. Så glad över dom dock! 🙂

Bikinin är helt underbar med spetskant och en liten, liten volang på ena sidan på bikinibyxorna!

Av baddräkterna valde jag den som jag från början trodde jag inte skulle gilla så mycket. Nämligen den i exakt samma tyg som bikinin med en djup urringning i ryggen och små fina volanger!

Trots att det inte blev riktig som jag tänkt mig så känner jag mig väldigt nöjd. Jag tänker inte jaga kläderna i mindre storlekar för jag insåg att det är bättre att köpa något HELT annat! Det var inte tillräckligt feminint skuren för min smak. Så förutom att det var förstort var allting väldigt RAKT!

Synd men så gick det med den saken. Dock är printen på alltsammans precis så fint som det ser ut på bilderna. Om ni själva skall köpa så tänk på att dom är väldigt stora i storlek och gå helst och pröva är min rekommendation!

Så nu har jag en otroligt vacker baddräkt och bikini att förgylla sommaren med!

Ha en fin kväll. Nu blir det kex med ost ute i orangeriet!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.