Utbyggnad och isolering!


Bygget går sakta framåt. Just nu är grunden nästan färdigisolerad. Jag går omkring runt utbyggnaden som skall byggas i två plan och föreställer mig när det är klart. Att man kan gå ut genom skjutdörrar i glas på båda sidor med en liten terrass utanför och två trappsteg ner till köksträdgården eller några steg in i orangeriet!

Det blir verkligen en dröm!

Det är just detta som är så härligt, dessa små, små steg som sedan blir det vi planerat, skissat och funderat över under lång tid! Allt för att ta in alla aspekter på hur vi gör det bäst! Vad som adderar till huset och samtidigt fyller våra behov. Självklart är det viktigaste att huset blir snyggt! Det är nummer ett för oss! Precis som utbyggnaden på framsidan där glaset bidrar till att huset får ett lyft! Detta kommer bli så snyggt när det blir klart!

Rummet på nedre plan blir stort och det skall innehålla en soffa och matbord för att även kunna sitta där och blicka ut över härligheten! Jag skall kunna sitta där och blogga med en vacker utsikt över köksträdgården och orangeriet! På somrarna är det detta glasparti som kommer stå öppet mot trädgården!

En dag i taget och resan är en del av målet! Tänk på det i allt ni gör!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.