En riktig skräckupplevelse 6 kommentarer


I kväll efter middagen gick jag och Stefan ut men hundarna tillsammans som vi oftast brukar göra! Vi gick en av våra vanliga rundor, och när vi var på vägg sista biten så skulle vi gå tillbaka den lilla vägen hem förbi en liten konstgjord sjö. Då såg jag på håll en tjej med en gigantisk hund i stil med en Grand Danois men med någon blandras av något slag. Min uppfattning är att hunden måste vägt någononstans mellan 75-80 kg. Tjejen såg klent byggd ut och såg inte ut att ha 100% kontroll. Det är sådant man uppfattar snabbt som hundägare. Med sig hade hon en liten kille på kanske 8 år.

Jag såg genast att något inte stod rätt till och ropade till Stefan att ta upp Fonzen i famnen samtidigt som jag tog upp Boss. Samtidigt ser jag att hunden fullkomligt släpar sin ägare efter sig och galloperar mot Stefan och Fonzen. Hunden hoppar upp på Stefan axlar så Stefan tappar balansen och den gigantiska hunden fullkomligen tar Fonzen ur Stefans famn och börjar slita i Fonzen. Stefan finner sig snabbt som han alltid gör, och tar tag i luftstrupen på hunden samtidigt som de två människorna försöker brotta ner den gigantiska hunden. Hunden som inte får någon luft, släpper Fonzen och Stefan tar honom och springer. Jag springer efter och vi ser att de två människorna gör allt för att hålla fast hunden. Stefan tar båda hundarna under var sin arm och springer hem. Jag skriker efter honom SPRING!! Jag stannar och ringer polisen!

Nu är jag helt slut. Fonzen ligger i Stefans knä och sover! Han är ledsen och har en skada i sitt bakben. Tack gode gud att det är allt! Detta kunde blivit så mycket värre.

Sedan kommer en Chow Chow och och hunden är på väg att attackera! Jag säger åt ägaren med Chow Chow:en att springa bakom biblioteket så hunden inte skall se vart han tar vägen. Han klarar sig medans hundens ägare återigen försöker stoppa sin stora hund.

Jag väntade på poliserna som var fantastiska!

Poliserna talade då om för mig att anmälan kommer läggas ner direkt eftersom det inte är ett polisiärt ärende. Ägaren kommer få veta mitt namn och personnummer. Jag beslutade att inte göra anmälan. De sa att jag med hjälp av polisanmälan kan få skadestånd! Hur mycket är jag intresserad av det. Jag svarade att pengar är helt oviktigt i denna fråga. Jag kan betala för mig själv! Ledsen att ni fick komma för detta, men med den här typen av männskor så tänker jag inte anmäla.

Detta är dagens rättssamhälle. Killen som kom efter en timma som ägde hunden ställde sig mitt emot mig och strrade på mig och trodde han skulle skämma mig! Uppenbarligen känner han inte mig. Jag är nämligen helt orädd för idoter. Han sa till polisen att man skulle ta min telefon i från mig för jag hade dokumenterat allt?? Ingen kunde prata svenska ordentligt!

Jag är i mindre chock, men det går snart över. Huvudsaken är att mina hundar mår bra! De är mitt allt! Mina hjärtan. Båda vovvarna sitter i våra knän och gossar. Nu kommer Fonzen bli ännu mer rädd för hundar än han någonsin varit tidigare (han var redan rädd)

Min fina Fonzen, min sagohund. Inget ont får hända honom! Nu är han trygg. Nu skall bara Fonzens matte varva ner!

Tack gode gud för att dom lever! Detta var verkligen en skräckupplevelse!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “En riktig skräckupplevelse