God morgon tisdag!


Ännu en härlig dag att vakna till med superglada vovvar som hoppar fram som små grodor! Jag brukar ofta säga det, men vem kan bli ledsen på morgonen när man nu har två vovvar som gör glädjeskutt i stället för att gå eller springa!

Vi har våra rutiner varje morgon. Först ut och kissa så klart!

Kokar man kaffe, ja då lägger dom sig i en hög där….går man och sätter sig så tar det 1 sekund så sitter dom bredvid. Hela tiden har dom tid med en puss, antingen till mig eller till varandra. Dom är verkligen som två levande gossetroll och snart fyller Boss 6 månader, tänk vad tiden går fort!

Ser ni att Fonzen har helt underbara ögon, dom är som brunnar, man ser liksom inget slut. Han ser ut som en sagovovve! Hans ögon är helt oemotståndliga! Boss är supersöt han också, men just Fonzen´s ögon är något speciellt!

Vi gör ungefär samma saker varje morgon. Vi går ut och kissar. Vi gör lite konster, vovvarna äter frukost. Jag dricker kaffe! Sedan somnar dom alltid bredvid mig på bänken när jag jobbar!

Jag har just lärt dom båda att rulla runt. Fonzen gör det klockrent och Boss är också jätteduktig men jag måste hjälpa honom sista biten än så länge. De älskar när jag håller på. Fonzen kan ligga död, det kan inte Boss ännu…men han kan mycket annat! Så duktiga båda två!

Hoppas er dag börjar lika bra som min!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.