I dag är ingen vanlig dag…


…för det är Boss födelsedag! Boss fyller 3 år idag. I dag har han förgyllt vårt liv i hela 3 år med sina små upptåg och hyss, men mest av allt är han klok som en bok. Som exempel i går när Fonzen bestämt ville ha Boss mat så fick vi köra ut Fonzen i tvättstugan och sköt till dörren lite grand så Boss fick äta i fred. När Boss var klar gick han fram till dörren till tvättstugan och puttade upp den med tassen till Fonzen så han kunde komma ut igen! Så klok är han.

Här ett foto när Boss är helt ny och har somnat på kudden ute i orangeriet hemma hos oss!

I korgen nedan som alla mina Cavalierer har sovit i den första tiden. Perfekt att bära med sig överallt så man kan ta dom med sig och ändå få dom att känna trygghet överallt! Har funkat perfekt för alla och Boss är min 8:e Cavalier!

Boss första födelsedagskalas var när Fonzen fyllde 2 år! Som traditionen bjuder blir det då födelsedagstårta!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_8522-1024x685.jpg

Hur söta. Fonzen och Boss! Detta var året vi gjorde klart vårt Showroom på insidan. Han blev Byggare Boss den sommaren!

Midsommarkransen blev runt halsen den sommaren för han var så liten! Självklart med Fonzen ständigt vid hans sida!

Alltid i hop oavsett vad dom gör!

Alltid i hop och pussas!

Aldrig särskilt lång i från varandra! Dom är som Piff och Puff!

Eller när man skall lära sig att vänta på ordet ”varsågod” som är så svårt i början. Då får man hypnotisera sin mat så den inte försvinner! Medans Fonzen tittar mig i ögonen som man ska! Det var tydligen tacos den dagen!

Han är vacker som en dag, och ståtlig som en Cavalier med den perfekta kroppen redo för hopp och lek alltid! Han älskar konster och älskar att vara till lags och gör allt för att förstå.

Han har hunnit med fler födelsedagspartyn sedan dess för hans kompis Fonzen fyller år den 12 maj!

Finns ingen som kan vänta så skönt i grupp!

Boss älskar semle-lock och prinsessbakelser! Alltid när han ser en semla blir han alldeles till sig och vovvarna får alltid var sitt semlelock med grädde när vi har semlor hemma.

Han är också vovven som är ett helt huvud högre än Fonzen (fast det är de flesta eftersom Fonzen är så liten). Han vet att han är starkare men han låter ändå Fonzen styra honom för att han är äldst och han älskar sin Fonzen och vill helst vara nära honom alltid.

Rosa grädde
Grädde är gott särskilt om den är rosa!

Boss är som en liten ängel! Så snäll och gullig så man knappt förstår. Han går fint och han vet hur man gör när man backar, det är hans bästa konst tror jag! Det gör han så fort man säger ordet så backar han en halv meter! Han är stolt som en tupp och går alltid med högt huvud!

Vem är vem undrar man nu för tiden om man inte ser höjden på dom!

Alltid redo för fest! Gärna i samma stol! Fika och middag i orangeriet är det bästa Boss vet, men även Fonzen så klart!

Eller som när jag kom hem från sjukhuset i torsdag och han visste att något inte stod rätt till och han tryckte sig intill för att trösta mig!

Boss är tuff men rädd och backar hellre en skapar bråk. Han pratar hela tiden om vad han tycker! Han lyssnar så fint när man pratar genom att vicka huvudet fram och tillbaka och försöka fiska upp ord han förstår! Så härlig. I dag är det hans dag och han skall få tårta med ljus! Min älskling!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.