Vilken pärs jag varit i genom! 2 kommentarer


Klockan är 04:00 på morgonen och här sitter jag och skriver mitt första inlägg efter operationen i torsdags. Vilken pärs jag varit igenom!

På min blogg har det varit helt dött sedan i torsdags morse och det har sin anledning kan jag lova. Jag kan ärligt säga att jag varit helt ute för räkning! Inte kunnat gå, inte kunnat äta, och allt jag försökt få i mig har kommit upp lika fort igen. Efter tre dagar utan mat eller vätska och ingen bättring så fick Stefan i går kväll ringa läkaren som gjort operationen och dom konstaterade att jag fått för mycket morfin och inte tålde det. Nya mediciner skrevs ut som hämtades i går kväll och efter endast några timmar började det sakta vända. Herregud säger jag bara. Som tur var hade jag kräkts upp merparten av medecinerna med ännu mer morfin i annars vet i tusen hur det hade gått.

Jag har spytt som en kalv, varit så yr att jag inte kunnat ta mig på egen hand ens till toaletten. Känt mig totalt nere för räkning!

Så här såg jag ut i torsdagsmorgon när jag var på väg till operationen. Helt osminkad och ofixad efter att ha tvättat mig för andra gången i Decustan och tvättat håret i detsamma inför operationen. Att inte få smörja in sig med lotion var nog det absolut svåraste.

Innan operationen
Oskinkad och skrubbad med Descutan i flera omgångar!

Livet har återvänt!

Att vakna klockan 04:00 i dag söndag tre dagar senare och vilja ha en kaffe känns som om livet återvänt! Känner mig så tacksam för dom jag har omkring mig. Läkaren som gjort min operation som varit helt fantastistk och som man kan ringa en lördagskväll.

Nu sitter jag här och dricker min underbara nygjorda cappucciono klockan 04:00 och njuter av att vara tillbaka till livet igen! Stefan har tänt att ljus och tänt en brasa i spisen och jag sitter här men en filt omkrng mig och bara njuter av att känna mig någorlunda som vanligt igen. Jag är fortfarande svag och känner mig lite klen, men jag känner att livet har återvänt i kropppen. Det är en väldigt behaglig känsla. Hur underbart är inte livet!

Alla ljus tända och gjort fin för mig klockan 04:00 på morgonen

Stefan fixar allting och springer om kring och gör fint och tänder alla ljus och brasor. Fixar frukost och är hur underbar som helst!

Frukost med Boss

Hur har operatonen gått!?

Nu till hur operationen har gått! Fantastiskt som det ser ut! Dom gjorde en del annorlunda beslut på plats i operationssalen, men det ser ut att bli till det bästa. Jag skall så klart visa er hur det ser ut. Skall bara själv titta mig ordentligt i spegeln och ta några bilder. Tog även några bilder innan själva operationen. Jag har fram tills nu inte haft ork eller kraft att ens titta hur det ser ut ordentligt och jag måste samla mig lite men ville bara skriva en rad så ni vet att jag återvänt till livet.

Tack för alla fina DM och kommentarer. Jag blir så otroligt glad och tacksam för alla er där ute som är så himla snälla och gulliga!

Har även fått värdens finaste bukett av mina arbetskamrater. Jag har knappt orkat titta på den ännu men såg att den var fantastisk. Nu skall jag fotografera den och visa så fort jag bara hämtat mig lite!

Så snart skall jag beskriva hur min operation har gått!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Vilken pärs jag varit i genom!