Operationsdagen har kommit! 2 kommentarer


I dag är dagen jag skall operera mig. Jag skall vara där 11:40 och jag får inte äta något sedan 00:00 i går. Jag får bara dricka 200 ml klar vätska innan 09:40.

Så här såg jag ut några veckor efter min operation! Där dom nu skall åtgärda mitt ena öga eftersom jag har ett ärftligt problem och det har blivit en ärrbildning som gör att ögonlocket lagt sig över ögonfransen. Som ni ser på bilden är mina ögon tejpade! Min mamma gjorde samma operation när hon fyllde 50 år, och nu är det alltså dags för mig att åtgärda detta. Både hon och jag har exakt samma problem.

Så här såg jag ut 2017 när dom gjorde operationen

I går duschade jag i Descutan och tvättade håret i detsamma och skall även duscha ännu en gång nu på morgonen. Jag tror bestämt att det är det värsta med alltsammans. Jag får inte heller smörja min mig med hudlotion och det är kanske det som är det värsta. Läkaren sa att operationen i dag tar cika 75 minuter.

Jag har preppat och bäddat rent och gjort fint så att jag verkligen kan vila mig när jag kommer hem. Köpt några tidgningar och lite godis.

Stefan kommer skjutsa mig dit. Han måste även hämta mig, men han får inte gå in på mottagningen med tanke på Covid-19. Hur det skall fungera vet jag inte riktigt, men det löser sig! Jag vet att senast så mådde jag verkligen dåligt så jag fick vara kvar på uppvak ett tak och jag var likblek.

Jag hoppas allt går bättre i dag och att allting skall bli till det bästa! Nu skall jag försöka preppa mig för dagen och göra mig i ordning. Jag kan inte säga att jag är nervös men självklart har jag respekt för vad som skall hända!

Just nu njuter jag av mitt kaffe utan mjölk.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Operationsdagen har kommit!