Lördag och har fått så mycket gjort!


Sitter här och bloggar. Det har verkligen varit en lördag där jag fått så mycket saker gjort!

Jag började dagen med att åka och köpa diet-mat till Fonzen. Även Boss får äta dietfode, och som den kompis han är även om han naturligtvis får lite mer. Nu när Fonzen har ont i foten och inte kan gå lika mycket så gäller det att se till att han dels inte lägger på sig mer och dels går ner några hekton för att inte belasta leder.

Finisar! Visst är dom helt underbara!

Jag har även varit och tränat och varit på långpromenad med Boss. Sedan åkte jag i väg och plockade kantareller i flera timmar så jag har säkerligen gått 2 mil i dag. Efter det har jag hunnit att laga thaikyckling så det blev en portion även tills i morgon. Sedan var Stefan snäll och rensade all svamp. Jag plockar och han rensar. Bra deal!

Har även köpt ännu en laxfile för 199 kr/kg som jag frusit in i bitar eftersom vi äter väldigt mycket lax i detta hem! Då vill man passa på när det är bra pris. Så nu har jag 20 laxfiler i kylen + 2 omgångar till laxbiffar. Jag använder närmligen den sista biten som inte går göra snyga filéer av till att göra laxbiffar. Så gott.

Sedan har jag baket 3 plåtar med fröknäcke som var helt slut i fredags.

Nu skall jag gå och lägg mig för i morgon blir det mer att göra och dessutom skall jag jobba en stund!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.