Nya kuddar på kontoret!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

Nu när kontoret är klart och samtliga möbler kommit på plats så är det fortfarande lite detaljer som jag behöver lägga till. Jag har även fått soffan i skinn utbytt då leverantören levererade den med fel färg. Då färgen blev helt fel så bytte jag mot en tygsoffa i grått i stället. Den nya soffan fick jag för ett par veckor sedan och i dag fick det bli sammetskuddar som är tvåsidiga att lägga i soffan och matcha med kuddarna i grått. Kuddarna i sammet har en sida i grå sammet och en sida med ljusrosa! Det gör att man har två kuddar i en och det är det som är så himla fint. Kuddarna blev superfina och perfekt match och ni hittar dom HÄR.

Handlade även en papegoja i svart på en pinne som en lite fin detalj för att det skall se lite hemtrevligt ut! Själv är jag nu väldigt sugen på dom fina krukorna för det blev verkligen jättefint! Roligt med moderna detaljer på kontoret. Krukorna fanns i flera färger!

Visst är både papegojan och krukan fina! Det gäller att lägga rätt nivå på detaljer som är trendiga och att man inte spenderar för mycket pengar på just trendiga detaljer eftersom modet växlar. Då är det roligare att kunna köpa nya trendiga detaljer i stället.

Hoppas ni får en fin kväll! Nu skall jag fixa mat för kommande veckor så jag har inför min hårda träning! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.