Ny vecka och mer träning


Ny vecka igen och min arbetsvecka sträckte sig lite längre denna gång än mån-fre, men så har jag det just nu! Då är det ännu viktigare att de där planerade träningarna blir av. Denna veckan innebär mer träning och att ta mig ett snäpp närmare mitt mål. Nu gäller det att hålla tempot.

Den gångna veckan har gått förvånansvärt bra, trots tur till Mariestad. Jag har gått ner ytterligare 9 cm och ytterligare 1 kg ner! Jag kan se med blotta ögat att jag lagt på mig mer muskelmassa och det är det jag strävar efter just nu! Känns toppen. Tänk vad lite fokus kan göra och att bestämma sig.

Det är just det mycket av detta handlar om. Jag frågar mig själv var jag vill befinna mig och jag vill verkligen vara den bästa Berith jag kan vara. Jag vill inte låta min ålder spela någon roll. Jag vill prioritera mig själv för genom att göra det så kommer allting annat att gå mycket bättre. Så när jag inte känner för att träna så tar jag ett snack med mig själv och säger typ ”Berith du har faktiskt inget val, kom igen nu bara gör det!”. Ungefär så! Som jag sagt innan, jag har aldrig någonsin ångrat ett enda pass jag tvingat mig själv till. I fredags var ett sådan dag där jobbet drog över tiden och där jag var helt slut, men jag gjorde det och efteråt var jag så nöjd med mig själv.

Jag fortsätter att ta med mig matlåda varje dag och denna vecka kommer jag vara ännu lite hårdare mot mig själv! Denna vecka blir det inte en enda kolhydrat till lunch. Det blir mina Italienska biffar med Haricot vert, det blir ägg och fröknäcke till mellanmål och det blir kvarg!

Dessa gjorde jag i går kväll och de ligger nu i frysen med smörpapper i mellan så att jag kan plocka ut det jag vill ha för dagen. Haricot Verts kokar jag varje morgon under tiden jag gör mig ordning!

En sak är jag helt säker på, att kan jag så kan ni! Kom igen ni också, låt inte hösten göra att ni sitter inne och lägger på er, utan kom i er bästa form!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.