Bloggeli blogg!


Ja de sista två veckorna kanske inte går till historien som mina mesta bloggeli blogg veckor. Jag har stressat runt som en tok för att hinna allt och jag har bland annat varit i Mariestad för att hjälpa mamma då hon skall flytta! Så jag hoppas ni har förståelse för att även en bloggare kan i bland få tidsbrist! Jag ber om ursäkt för att jag inte har hunnit!

Min mamma skall flytta till en lägenhet som hon själv valt ut och hon tycker det skall bli toppen. Lika toppen tycker hon inte att det är att packa, men vem tycker det i ärlighetens namn. Det är något man bara måste göra! Så vi syskon får hjäpas åt för att få detta att bli verkighet.

Denna helgen skall jag dessutom jobba så min tid är väldigt begränsad. Ovan på allt har jag som ni vet bestämt mig för att hinna med min träning ordentligt. Nu skall jag dessutom lägga på mig dom där musklerna jag vill ha och då är det stenhård disiplin som gäller. Så ni kommer med säkerhet att få ta del av min tränings ett tag fram över. Rom byggdes inte på en dag.

I går när jag var på jobbet så frågade mina kollegor vad jag skulle göra i kväll och någon roligt filur sa ”hon skall väl träna”. Då insåg jag att jag verkligen kommit dit jag vill när dom i min närmaste omgivning tycker att jag tränar jämt! Jo och det stämmer jag tränar varje dag!

I går kände jag mig extra stolt. Jag skadade mig i knät i onsdags, ändå sprang jag som uppvärmning i 30 minuter innan träning. Nu händer det! Jag är verkligen på G.

Denna helgen skall band annat (förutom jobb) ägnas åt att baka fröknäcke och göra biffar till mina luncher och kanske lite kycklingfilé! Hinner jag så önskar jag att jag kan åka och plocka svamp!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.