Lördagsfika och semlelock som hundarna älskar!


I dag blev det en liten lördagsfika och semlelock som hundarna älskar! Vad är då ett semlelock? Ett semlelock är själv locket på semlan. När vi köper semlor och skall fika så har vi lärt hundarna vad ”semlelock” betyder. Det betyder att dom helt enkelt får vara med och fika och får hela semlelocket i små bitar doppat i grädde! Jag och Stefan brukar ta varsin hund! Hundarna blir helt överlyckliga när dom ser ett semlepaket som tas ur kylskåpet!

Fika med semlor
Lördagsfika med semlelock som hundarna älskar!

Hundarna börjar redan förbereda sig så fort jag tar fram en bricka för att duka upp fika! Dom tycker det är mysigt när vi fikar tillsammans.

Semlelock är vovvarnas favorit
Semlelock är vovvarnas favoritfika

Vi försöker alltid göra små extra mysiga stunder med hundarna och jag har precis varit på promenad med vovvarna. Innan satt dom hos Stefan och myste i fåtöljen. Då kan det se ut så här. Vovvarna som sällan vill skiljas åt! De ligger gärna i hög eller skall sitta in någons knä, men då gärna båda två samtidigt.

Vovvarna vill gärna mysa tillsammans i knät!

Medans jag var ute med hundarna så gjorde Stefan klart skisserna på vår framsida som jag skall göra ett inlägg i eftermiddag så ni får se hur det kommer att se ut. Det kommer bli så fanastiskt bra! Önskar er en fantastisk lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.