Min fina Fonzen 4 kommentarer


Som jag skrev tidigare så mår min fina Fonzen inte jättebra. Han har ett sår på tassen sedan ett par veckor som inte vill läka. Sedan vi vi var hos veterinären och han gjorde rent såret ordentligt (är ett hål i foten) så har det blivit mycket bättre och det har äntligen börjat läka. I går kväll kunde vi se en liten sårskorpa så nu hoppas jag bara att det inte finns några bakterier på insidan.

Han skall vara ute och gå som vanligt så länge det inte är fuktigt och vått, så vi har försökt att trötta ut honom lite för att han skall fokusera mindre på såret! Det har funkat bra. Tyvärr så regnar det idag, så vi får se hur vi kan ta på honom en tossa som vi köpt, men som han inte gillar att gå med.

Eftersom han blir så ledsen och paralyserad av tratt så har vi köpt en tossa som vi har perforerat med lufthål på ovansidan så han inte skall kunna röra såret för det går inte med tratten! Såret måste torka och läka och han får så klart absolut inte slicka på det.

Nu hoppas jag bara att allt går åt rätt håll så han slipper operation! Tänk vad fort något kan hända som först verkar vara litet och inte alls farligt och så blir det så här! Håll tummarna för att min lille Fonzen får sitt sår läkt under dessa dagarna!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Min fina Fonzen

 • Pernilla

  Hej Berith!
  Stackars lilla fina Fonzen. Så ledsen man blir när ens finaste i livet blir sjuka på något sätt.
  Jag hoppas att allt bara blir bättre och bättre för ert lilla troll nu framöver och att såret läker fint.
  I sommar har vi också kämpat hårt med vår Danny som i sju veckor nu kämpat med resterna av en elak bukspottkörtelinflammation. Han har kräkts och varit dålig i magen hela sommaren och äter fortfarande medicin och specialkost och veterinären säger att det kommer ta lång tid att bli av med allt.
  Vi håller alla tummar och tassar för att lille Fonzen tillfrisknar och vi önskar er allt gott!!!
  Hälsa även lille Boss från oss.
  Massor med kramar från Pernilla, Manda och Danny

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Pernilla,
   Tack söta du för dina rader. Så tråkigt att höra att fina Danny varit/är sjuk! Det är hemskt när vovvarna blir sjuka!
   För Fonzen ser det väldigt positivt ut och det verkar som om det läker bättre än vi först trott. Nu hållar vi bara tummarna att allt blir bra och att det inte spricker upp igen! Då måste han opereras. Jag hade inte hjärta att sätta på min älsklign tratten, han blev så ledsen. Så vi har hittat ett sätt så han skall slippa det och det blir bara promenader när det är torrt ute för såret måste torka!
   Jag hoppas verkligen lille Danny blir frisk snart och att han börjar må bättre. Stackars lilla vovve!
   Jag håller alla tummar jag har för att Danny snabbt blir bättre och att det går fortare än läkaren säger.
   Tusen kramar till dig gulliga Pernilla och dina fina vovvar och ge dom båda en kram och en extra till lille Danny!
   Pussar och kramar från Berith, Fonzen och lille Boss!!! 🙂 🙂