Träningspepp!


Just nu känner jag mig oerhört motiverad att träna. Jag skulle egentligen ha en vilodag i dag med promenad men jag slängde in både en timmas rask promenad, träning på gymmet och sedan hundpromenad så klart.

På gymmet körde jag ett pass med biceps, triceps och bröst! Känns så himla bra, känner redan hur jag börjar formas!

Jag tror att man skall ta vara på sin träningspepp. I bland kan det vara bra att vila men om man verkligen känner för att träna trots att man har en vilodag så tycker jag att man verkligen man skall träna. Det är nämligen väldigt viktig att få känna den där känslan att det är roligt och man känner för det. Det tycker jag är viktigt eftersom jag vet av erfarenhet att det finns många gånger man måste tvinga sig till att träna och bara göra det, och då är det bra att känna på den andra sidan också.

Ingenting kan hända för att man tränar lite mer än man tänkt. Att bli ”övertränad” är nämligen inget man blir så där bara, så det behöver man inte vara nervös över. Att gå promenader kan man definitivt göra varje dag. Kroppen är tänkt att arbeta och inte att vila. Det enda man behöver tänka på är belastning som kroppen inte är van vid och det gäller oavsett om man är överviktig eller ej. Det är viktigt att succesivt vänja kroppens leder och ligament vid belastning.

Så i dag blev det ett härligt extrapass. Hoppas ni haft en fantastiskt dag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.