Taco för mina killar och ny hundsäng!


I dag blev det taco för mina killar och ny hundsäng. Det är något speciellt när man köper en ny hundsäng till vovvarna och dom ÄLSKAR den med en gång! Kunde inte låta bli att ta ett antal foton på dom under dagen. Jag har suttit i möte och dom har sovit i sin nya hundsäng! Så snälla och mysiga!

Taco med gräddfil och riven ost till killarna

Taco för mina killar och ny hundsäng
Taco till killarna

Nu i kväll gjorde jag taco´s och självklart fick hundarna taco´s också. Jag brukar klippa ett tacoskal i små bitar och blanda med köttfärs, gräddfil och riven ost! Mums tycker vovvarna!

Hundsägnen har jag köpt på Biltema. Det var bara en händelse att vi var där och så fick jag se denna helt perfekta hundsäng som är stor nog för dom båda och dessutom med tvättbart skydd! Den kostade 399 kr. Helt klart värt sitt pris eftersom dom redan älskar den!

Köpte hundsängen från biltema
Hundsängen är köpt på Biltema

Jag har letat efter en snyggt grå och helt plötsligt hittar jag den på ett ställe som jag absolut inte hade letat efter hundsängar på! I bland skall man ha lite tur!

Hundsäng
Hundsängen är i storleken 85×70 cm
Hundsäng

Det får bli dagens lilla tips. Storleken på hundsängen är 85×70 cm. Så ganska stor men perfekt för mina två Cavalier King Charles Spaniel. Det är tänkt att denna sedan skall få vara i vår husbil så att dom har något som följer med till husbilen som dom känner igen. På det sättet kommer dom känna sig hemma direkt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.