Pysslat med lite av varje denna härliga söndag!


Förutom att vi hann med en vända till återvinningen tidig i morse så har jag pysslat i trädgården. Vattnat blommor. Klippt bort blommor som har blommat över. Sett till att fylla på näring där det behövs. Det är lite som meditation att gå runt i sin trädgård och beundra alla vackra växter. Se hur långt saker och ting kommit när det växer så det knakar.

Här i Göteborg har vi haft väldigt blåsigt några dagar och då blir man lite extra orolig för ömtåligare växter. Men allt har klarat sig bra vilket också är ett gott tecken på att jag planterat rätt växter. Jag bor trots allt på en ganska blåsig plats.

Vi har så klart kommit ett litet steg ytterligare på övervåningen, men jag visar lite senare när det är lite mer klart! Här sen ni vår trappa upp till övervåningen där vår nya atejé håller på att ta form

Stefan håller på att förbereda för några jobb och jag fixade lunch och gjorde räksmörgåsar och nu till kvällen åt vi nyplockade jordgubbar! Känns som en riktig sommardag i Sverige.

Hemmagjorda räksmörgåsar och nyplockade jordgubbar

Vi har också fått nytt kontrakt på vår nya husbil då vi i går ändrade till en lite större modell. Så nu är allt på spår som det skall vara!

Måste bara visa några bilder på mina älsklingar också. Dom är så himla söta så man smälter när man tittar på dom!

Nu skall jag bara ta det lite lugnt resten av kvällen. Titta på lite tyger och göra klart några saker som jag måste fixa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.