Matta bestämd till min walk in closet


Nu är matta bestämd till min walk in closet. Äntligen! Mitt val föll på en matta som heter Savoie Azure! Mattan går från limegrönt till turkost och är helt underbar!

Den här mattan har jag älskat i många år men helt enkelt inte haft någonstans att ha den. Mattan kommer bli helt perfekt. Jag vill inte rulla ut mattan förrän vi är klara. Men visst längtar jag att få göra alla dom där detaljerna.

Matta bestämd till min walk in closet
Matta bestämd till min walk in closet

Så här ser gardinerna ut om ni glömt eller inte tidigare lästa mitt inlägg.

Återanvändning
Tyget är tillverkat i siden och jag har sytt på en bollfrans i turkos

Allting tar lite tid för både jag och Stefan har mycket att göra och jobbar långt in på kvällarna så vi hinner inte så mycket ”eget” just nu. Men vi försöker att planera det som skall göras så att när vi får tid så kan vi hugga in med full kraft!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Turkos-tapet.jpg
Tapet till delar av min walk-in-closet

Nästa steg är att köpa spackel och färg

Vårt nästa steg är att köpa färg och spackel och börja med min walk in closet och sedan gå vidare till matrum och glasgång. Vi har detta kvar på insidan. Tapeter ligger redan och väntar så det finns redan hemma. Jag har även en mängd tyger som skall förvandlas till kuddar och annat roligt. Jag gillar verkligen detta stadium. Förr ville jag ha allting klart så fort som möjligt. Nu är halva resan vägen fram. Att drömma, skissa, komma på nya idéer. Leta efter rätt prylar och möbler. Det är så himla roligt.

Nu lever jag denna veckan på att bara beundra min nya matta. Så lättroad är jag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.