Vinterkylan kom …


….och med den viljan att klä sig varmt så man inte fryser! I dag blev första dagen som jag själv använde mina fina fodrade LdiR boots med fårskinn i hela skon! Supersköna och dessutom i det läckra silverfärgat skinn! Ni hittar dom HÄR om ni själva är sugna på ett par! HÄR Vi har för tillfället 10% på alla LdiR boots.

DSC05823

Ni hittar dessa vinter-Ldir boots HÄR, tillsammans med alla andra modeller vi har.

DSC05815 DSC05814 Silver

Vad hade väl inte passat bättre en ett par Zebramönstrade byxor från Love forever och en tröja i silver! WoW! Ni hittar de kläder som vi än så länge packat upp från Love Forever HÄR

DSC09501

Eller varför inte den vackra klänningen Lily Lace Dress Powder med silverfärgat axelparti! Ni hittar den HÄR och vi har just nu 20% på alla klänningar från Pernilla Wahlgren så passa på!!

15300_b4782c97a5654a51e1e94e04671bfd70

Ja det där var en liten inspiration till lite nytt!

I dag har jag jobbat precis som vanligt och efter jobbet blev det ett träningspass på gymmet. Trots min fotskada ställde jag mig på löpbandet i 10 minuter för att känna lite på foten för att sedan avsluta med rodd som uppvärmning i stället. Passet i dag bestod av ben, rumpa och rygg!

gymmet

När jag kom hem blev jag serverad spagetti och köttfärssås och efter maten så startade jag arbetet med att bada tre stycken glada små vovvar, så nu ligger de utmattade och sover i soffan efter att även dom har fått smaka spagetti och köttfärssås!

Så här ser dom ut en stund efter badet när vi torkat dom med hårtorken, och de får sitta fint och vänta på det magiska ordet ”varsågod”, och deras kex ligger precis framför dom!!!

bild (4)

Nu tittar jag på Zlatan på TV, eller det vill säga ”humorvarianten” av Zlatan som är väldigt underhållande! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.