Nybadad!


Hur skönt är det inte med tre stycken nybadade hundar? Men jag väntar på att någon skall uppfinna ett ”hundbad” spelar ingen roll hur vältränad man än är. Att stå som en fällkniv och tvätta 3 hundar i rad med massor av päls tar på krafterna vill jag lova!

Alltid när de skall badas så tänker jag att jag måste ta alla tre på en gång, för annars kommer någon av dom bli ledsen för att inte just dom fick bada! Så varje gång blir det alla tre! Men åhh så fina och så gott dom luktar. Denna gång hade jag köpt hundbalsam som jag använde och vilken skillnad det blev! Mjuka och fina, pröva det ni som inte gjort det ännu. Det finna särskilt balsam för hundpäls! Sen blev det tandborstning på schemat. Alla mina tidigar hundar har älskat att borsta tänderna men Popcorn är den första hunden som är lite tveksam till detta. De andra två sätter sig på led vid nio-tiden på kvällen. Men Popcorn får vänja sig för speciellt småhundar brukar annars få problem med tänderna när de blir lite äldre!

DSC09164

När alla hundarna badat så blir det en ”jaga varandra” lek här, alla är så uppspelta och det i sin tur gör att de somnar så sött i soffan efteråt. Lufsen somande under filten tätt intill och de andra likadant!

Popcorn tog en plats ovanpå ryggkuddarna då han gillar lite mer utsikt!DSC09531

I dag blir det en vanlig dag på jobbet och i kväll blir det träning på gymmet! I dag skall jag köra biceps, triceps, axlar och böst! Jag skall köra 2-split inågon vecka till sen växlar jag om till 3-split! Skillnaden är att man delar upp kroppen i tre delar i stället för två, men det ställer också krav på att man tränar oftare så att varje muskel får en ordentlig genomkörare varje vecka. Men mitt mål är att åtminstone träna på gymmet 5 dagar i veckan. Fördelen är att man kan koncentrera sig mer på varje muskel och kan göra flera övningar på varje muskelgrupp för att man då har lite mer tid! Det innebär att jag kör mer koncentrationsövningar per muskel då det annars är lätt att man överkompenserar med t e x när det gäller biceps, ena armen som är starkare!

Jag har definitivt det problemet då jag har en whiplash skada i min axel och arm sedan en krock, och det gör att jag är mycket svagare på ena sidan! Men alla har en sida som är starkare än den andra, för mig är det bra lite övertydligt på grund av min skada!

Träning för min whiplash skada är nyckelen till att jag inte har ont dagligen, det bygger upp muskler kring det onda partiet där jag har en nerv i kläm, vilket gör en enorm förbättring! Vi har alla våra skador och historier, det gäller bara att göra någonting åt dom! Hade jag lyssnat på de människor som jag gick Rehab hos 2 dagar i veckan i 2 år, så hade jag haft ont ännu! Men jag tog saken i egna händer, och då tackar jag för att jag redan tränat styrketräning i många år och visste vad som krävdes. Jag förstår verkligen någon med en liknande skada som tycker det gör ändå ondare när man tränar hårt, men det är en övergående fas kan jag säga.

DSC09338

Jag resonerade så här, att jag ger det ett år, eteftersom jag ändå hade ont varje dag och fick ta tabletter varje dag för smärtan. Jag tänkte att det kan omöjligt bli värre. Jag har skrivit om det tidigare, men jag började träna stenhård styrketräning och det tog mig ca 6 månader att bli helt fri från smärtan men kanske 1,5 månad för att känna att jag var på väg i rätt riktning! På ett sätt kan jag förstå rehab personalen, de vågar inte rekommendera något i fall det skulle blivit värre det är en chansning! Det inser jag också men muskler kan aldrig var fel. Idag kör jag jättemycket övningar kring just mina axlar och så tungt jag kan, men jag kan fortfarande inte belasta jättetungt, men jag vet var min egen smärtgräns går! Jag jobbar kontinuerligt på att bli starkare just där som överallt annars!

Ni missar väl inte att vi har 20% på alla mattor från Designers Guild, Christian Lacroix, William Yeoward fram till den 31 januari! Ni hittar alla mattor i vår webshop, mattorna ligger under respektive märke! www.prettyhome.se Det finns så många fantastiskt fina mattor! Här är några av mina egna favorieter!

matta Fuchsia matta grå matta Matta kashgar matta kashgarjade

Varför inte med några av de nya vackra kuddarna till?

DSC09429 DSC09428 DSC09424 DSC09427

bild 2 matta kashgar jade

turkos crocco två

Ni httar alla mattor i vår webshop HÄR

Hoppas ni får en fin tisdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.