Nyheter i butik och webshop!


Just nu kommer det in mycket nyheter både i butik och webshop. Samtidigt så kör vi slutrea på höstens kollektion, både när det gäller Designers Guild men även Pernilla Wahlgren Collection och Circle of Trust! Vi har även utförsäljning av skyltlängder som hängt i butiken!

Vi kör också lite roliga kampanjer i samband med REA för att det helt enkelt skall bli lite roligare REA och vi har därför kampanj på alla mattor från Designers Guild, Christian Lacroix, William Yeoward och The Royal Collection. Vi kör också en symbolisk REA på LdiR boots, som vi vet ändå går åt, men för dom som vill köpa innan januari är slut så får man 10%! Ni hittar alla våra modeller på LdiR boots HÄR

Här nedan är jag i några av NYHETER vi nu har fått in från Love Forever. Supersnygga Zebra byxor som heter Brooklyn Pants Zebra och tröja i silver som heter Lyon Sweater Silver, detta kommer bli lika användbart till sommaren som just nu! Till detta de fantastiska LdiR bootsen i silverfärgat skinn med fårskinn inuti som vi dessutom just nu har 10% rabatt på men det finns bara några få kvar!

DSC09454

Här en närbild på LdiR bootsen! Supersköna nu när det börjar bli kallt!

Silver

Hoppas ni får en fin kväll, ni hittar allting HÄR

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.