Kompletteringar av melamin till husbilen!


I dag kompletterade jag de sista delarna jag saknade från Rice med melamin till det som skall bli min servis i husbilen. Jag har valt flera olika design. Av just denna design som heter Butterfly hade jag inte samtliga jag ville ha. Så i dag har jag gjort kompletteringar av melamin till husbilen.

Rice Butterfly Skål medium
Rice Butterfly medium skål

Insidan är neonskär vilket gör att den är helt underbar. Jag är jag lite mer kär i på grund av just fjärilarna och den neonrosa insidan.

Rice Butterfly skål liten
Rice Butterfly small skål

Delarna fick jag köpa på flera olika ställen. I kväll gick jag verkligen in för att hitta allt jag ville ha så jag har beställt från 3 olika butiker. Det kommer bli så fint att duka med och kombinera med allt det andra jag har.

Har även den här blårandiga med rosa kanten. Det kommer bli så fint! Jag är så himla glad att jag har lyckats hitta fin melamin från Rice som jag verkligen vill ha! När jag började så tänkte jag först inte ens på Rice och letade som en galning och kunde bara hitta standard och lite trista modeller. Men plötsligt dök denna världen av melamin upp och lyckan var gjord.

Rice Butterfly tallrik
Rice Buttefly stor tallrik

Kaffemuggar har jag också i olika design. Men dom kan även användas för dryck i allmänhet så klart.

Rice Butterfly mugg

Även detta härliga med körsbär och rosa! Så himla fint! Champangeglas ett måste.

Nu har jag en hel föringslåda full med melamin till husbilen. Ser verkligen fram emot våren när jag får plocka in allting jag vill ha med! Hänga in mina kläder i den stora fina garderoben vi valt med massor av hängutrymme, hyllor och plats för skor. Det kommer bli som en dröm!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.