Vad har varit det bästa med min semester!


Nu när första arbetsveckan är avklarad och det känns som man är tillbaka igen så tänkte jag på hur fanastisk denna sommaren varit! Jag funderar på vad har varit det bästa med min semester? Dels har både jag och Stefan fått våra vaccin. Jag lite senare än honom men ändå så att det nu på måndag har gått 14 dagar efter min andra spruta.

Vad har varit det bästa med min semester!
Underbar dag med kalas i vårt nya matrum!

Våra första 14 dagar var hårt jobb

De första 14 dagarna på vår semester så ägnade vi mer eller mindre all tid på vår insida på huset. Golv skulle läggas i både matrum och min walk in closet. Tak, väggar och foder skulle målas. Alla rum inklusive vår glasgång skulle tapetseras. Vi satte det platsbyggda skåpet i matrummet. Vi tapetserade alla garderobsstommar och satte dom på plats.

Så här såg det ut vid start när semestern började!

Nu händer det grejer i vårt matrum

Här nedan en bild när golvet är lagt. Allting målat och foder på plats. Platsbyggt skåp färdigt. Tapetserat och soffor och ny mattor på plats i väntan på leverans av möbler. Kan inte riktigt med ord beskriva känslan. Vi jobbade kanske 15 timmar om dagen för att fördigställa allt. Men vi hade så himla kul på vägen.

Tapetseringen klar i min walk in closet!
Utdragbara hyllplan med smycken

Glasgången mellan vårt hus och vårt showroom är också klar.

Glasgången som förbinder hus med showroom!

Möbler också levererade

Under hela sommaren kom det möbler till olika delar av vårt hus. Framför allt vårt matrum. Där vi dels fick våra betongbord och betonbänkar. Men sedan levererades även stolar till gavlarna. Som om inte det vore nog så fick vi sedan också fåtöljer som vi skulle placera framför vår öppna spis. Allt detta gör att vi mer eller mindre disponerat om hela vårt hem och där det tidigare stått ett matbord nu blir en mysig plats framför öppna brasan. Just nu min favoritplats. Vi har ockå köpt nya små bord både till TV-hörnan och till fåtöljerna.

våra undarbara stolar på gavlarna kommer från Designers Guild.

Leka lite med mönster
Nya fåtöljer till vårt vardagsrum!

En stor förändring var när jag plockade in allt porslin och vi monterade ner alla glashyllor. Jag älskade glashyllorna men detta blev också helt fantastiskt. De platsbyggda skåpen sväljer allt porslin utan problem och med en fin marmorkant.

Gardiner

Allt som allt har vi haft en helt magiskt sommar! Vi har gjort precis det vi älskar att göra. Våra projekt fortsätter så klart. Än har vi mycket vi vill åstadkomma. Men känslan här hemma just nu är magisk!

Just nu håller vi på att färdigställa vår fantastiska ateljé. Den är mer eller mindre klar men lite detaljer återstår och sedan har vi nästa projekt i det rum som tidigare var vårt arbetsrum. Vi skall också disponera om en del ytor eftersom jag fått en helt ny och egen walk in closet. Så planerna är många och roliga även framöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.