20% rabatt på mattor från Designers Guild


I dag tänkte jag tipsa er om att vi just nu har ett erbjudande i vår webshop prettyhome.se med 20% rabatt på mattor från Designers Guild men även Christian Lacroix. Erbjudandet gäller fram t o m den 17 oktober 2021. Ett erbjudande man bara inte får missa. Nu när det börjar bli höst på utsidan så vill man inget annat än att göra det mysigt och finnt på insidan och det finns inget bättre knep än just mattor på golven! Just denna matta finns bara i måttet 250 cm i diameter, men de flesta andra mattor finns i mellan 3-4 storlekar.

Nya fåtöljer till vårt vardagsrum!
Matta från Christian Lacroix

Det finns så många fina mattor. Det är också väldigt vackert med runda mattor och denna matta från Christian Lacroix är 250 cm i diameter och är helt ljuvlig och tillverkad i 100% ull. Ull är ett naturmaterial som är sval när det är varmt ute och varm när det är kallt. Ull tar inte heller åt sig smuts på samma stätt som andra material så ull är ett fantastiskt material för just mattor men även mycket annat.

Stolarna på bilden nedan kommer från Designers Guild och vi säljer hela sortimentet. Det är även klädda i ett tyg från Designers Guild. Maila om du vill ha pris till [email protected]

Fåtöljer framför öppna spisen

Hur skall man tänka med storlek på mattor

Den enda viktiga regeln är att mattor får inte vara för små då är risken att den ser felplacerad ut. En för stor matta kan man helt enkelt inte ha så länge den passar på golvet. Skall man mäta upp en matta till sitt matbord så bör det finnas 50-60 cm på varje sida om bordet för att stolarna skall gå att dra ut utan att stolsbenen hamnar utanför mattan. Ett knep som blir väldigt fint är att väja två mattor med samma design och lägga dom bredvid varandra för att på det sättet få en stor matta. Så har jag själv gjort i mitt eget matrum. Ni ser att skarven ligger precis i mitten om ni tittar på bilden nedan.

Mitt bäst knep innan du väljer storlek

Det bästa knepet när man väljer matta är att köpa en rulle med maskeringstejp om man har svårt att föreställa sig hur det blir. Tejpa sedan upp måttet du tänkt köpa och se hur det blir. Fördelen med maskeringstejp är att den är superlätt att ta loss igen. Det gäller även när du väljer storlek till ditt matbord. Då får du direkt en känsla. Så gör jag ofta till osäkra kunder som inte kan se det färdiga resultatet. Ett mycket bra knep.

Hoppas ni hittar något ni gillar i vår webshop som du hittar HÄR.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.