Träningsuppföljning den 6:e veckan


Här kommer träningsuppföljning den 6:e veckan som jag nu slutfört. Jag har denna veckan varit ute och gått ett par gånger i regn och i går bestämde jag mig för att nu är det dags att träna på gymmet igen. Detta för att jag skall kunna variera min träning och lägga träning på gymmet de dagar som vädret inte är så bra! Jag kommer även försöka lägga lite träning på löpband. Fortfarande fungerar promenader men även denna vecka gjordes några undantag när regnet bara öste ner men min vikt går ändå stadigt neråt.

Träningsprogram och armhävningsutmaning och plankan

Jag känner mig faktiskt riktigt nöjd med mitt upplägg. Jag ser nu på kroppen i spegeln att saker håller på att hända ordentligt. Denna veckan har jag gått ner 0,5 kg och 3 cm.

Jag måste ändå säga att det går förhållandevis enkelt. Träning är inte alltid lätt att få till särskilt inte när det regnar på tvären, men maten är enkel för mig just nu. Jag tycker det går bra över lag. Generellt sett så har jag bytt ut potatis mor blomkål och sallad. I övrigt så äter jag som vanligt. I lördags gjorde jag en fläskfilégryta med scharlottenlök men äter med blomkål i stället för potatis. Väldigt gott.

Lägga till styrketräning

Nu börjar en mer intensiv period för att lägga till styrketräning vet jag att jag också kommer gå upp i kilo och det kommer bli en liten utmaning med maten för att orka träna. Styrketräning är bra för hela kroppen och även skelettet. Att lägga på sig lite muskler är bara bra. Det i sin tur gör att det går åt mer energi och långsiktigt är det väldigt bra för fettförbränningen. Dessutom gillar jag stryketräning men det var nu ett tag sedan jag tränade. Jag ser fram emot detta.

Denna veckan är mitt schema väldigt tight och min tanke är att jag lägger in mitt första styrketräningspass på lördag. Då kan jag utan stress träna ordentligt. Hinner jag så kanske det blir en kväll också denna veckan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.