Fortsättning följer i min walk in closet


Som ni vet har vi jobbat hårt det sista året med att färdigställa vårt hus. Nu börjar dom där små detajerna att jobbas med här hemma. Så här kommer lite fortsättning följer på min walk in closet. Själv har jag letat tyg till min walk in closet en tid. Jag vill ha ett tunnt tyg som skall sitta bakom dom vanliga gardinerna. Tyget skall användas för att dra för så att ingen kan se in när det börjar bli mörk ute och man har lampan tänd på insidan. Tyget skall vara näst intill genomsiktligt eftersom jag inte vill att min walk in closet skall bli mörk. Jag vill bara hindra insyn på den mörkare delen av året.

Sidentyget i min walk in closet skall få en kompis

Gardinerna jag har i min walk in closet är i sidentyg med en påsydd fantastiskt fin frans som är väldigt speciell och som jag älskar. Bandet kostade lika mycket som hela gardinerna! Men det var värt varje krona. Jag älskar den! Det är tre bollar som sitter i en frans och hela fransen ser ut så vilket innebär att dom hänger lite över varandra. Helt underbara! More i more!

Att vila lite från renoveringperioden
Fransarna/ bandet är så vackert om ni frågar mig!

Hittat tyget som mitt hjärta klappar lite extra för

Nu har jag äntligen hittat det där tyget som mitt hjärta klappar lite extra för. Det är randigt och är en fin kontrast till det mönstrade tyg i siden som jag har. Det innehåller de färger som finns i sidentyget rosa och lilla och det är precis det jag gillar. Att ta upp de färger som inte finns så mycket av gör det väldigt fint!

Ränderna sitter med ett större mellanrum och sedan återkommer dom igen! Detta tyget skall gå att dra för över hela fönsterpartiet så jag behöver en hel del! Sedan skall jag sy så att tyget går i vågor. Det kommer bli så vackert!

Tunnt tyg som skall sitta bakom gardinerna i min walk in closet
Tyg till min walk in closet

Nu skall det bara beställas. Sedan skall jag sy upp tyget. Jag ser så mycket fram emot att få se det på plats! Jag verkligen älskar min nya walk in closet så mycket! Detta är min egen lilla fristad! Fast hela mitt hem är det!

Hoppas ni får en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.