All anledning till lyckorus!


I går fick vi besked att vi kan få våra möbler tidigare än beräknat till vårt matrum. Så vi har all anledning till lyckorus här hemma. På onsdag levereras två betongbord med en sammanlagd längd på 0,90×3,60 meter. Det levereras två bänkar i betong. En bänk till varje bord som skall stå mitt emot våra matrumssoffor. Underredet på bord och bänkar har fyrkants-stålrör som är varmgalvaniserade och det kommer bli så snyggt. Sedan inväntar vi två stolar som kommer stå på gavlarna och dom kommer om ca 6 veckor. Men att få bord och bänkar på plats innebär att vi kan äta middag på fredag i vårt nya matrum! Jag längtar så.

All anledning till lyckorus

Det råkar också vara sista arbetsdagen inför semestern! Så det bli toppen på alla sätt! Tänk att få äta sin första middag i vårt nya matrum på den första dagen på semestern! Så vi vet precis vad vi skall fira på fredag!

Jag längtar så att få se våra möbler på plats. Det kommer bli så himla fint! Vi har även betstämt vilka lampor som vi skall ha i matrummet. Några nya lampor är på gång att levereras och sedan skall vi flytta om lite här hemma. Det är mycket spännande på gång.

Fylla mitt platsbyggda skåp med porslin

Jag har nu även fått klarteckan av Stefan att jag kan börja fylla mina skåp med porslin eftersom han nu är färdig med skåpen.

Nu har jag en hel del saker som måste bli gjorda innan det blir semester! Nu är det bara att jobba på och få allting gjort som måste ske innan semestern! Det kommer med all säkerhet spilla över på första veckan men det är ok.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.