Fullt race med allt som skall fixas sista veckan!


Denna veckan är det som vanligt inför semestern en lite galen vecka. Jag gillar när det är lite galet så det är helt ok för mig. I dag skall Stefan ta emot alla våra möbler för matrummet. Det kommer även lampor med UPS. Gardinstänger skall levereras. Så här hemma händer det mycket. Så det blir fullt race med allt som skall fixas sista veckan innan semester!

Jag kommer så klart att visa er när vi kommit så långt. Kanske kan jag ta lite bilder i kväll när jag kommer hem. Fondväggen är så fräck och jag har så himla nöjd. Men kan knappt bärga mig till att möblerna kommer på plats. Sedan blir det också att fylla mitt porslinsskåp med mitt underbara porslin!

För egen del blir det jobb

Själv kommer jag jobba som vanligt och det finns mycket som måste avslutas och det kommer spilla över på nästa vecka men det gör ingenting. Sista veckan skall vara lite galen! Det är sedan gammalt! Det händer alltid någonting man inte kunnat förutse och precis så är det även i år! Planerar även för första lediga dagen på lördag även om det innebär att jag måste jobba lite på måndag i nästa vecka.

Sedan är det 4 veckor mer eller mindre semester men några dagars jobb! Jag har en lista så lång över saker vi skall göra och fixa. Det är bara roligt! I helgen blir det att sy färdigt mina gardiner till matrummet om vi får gardinstängerna i dag som planerat. Fattar inte hur effektiva vi är och hur vi får ihop allting i bland.

Jag får ofta kommentarer av vänner och bekanta att vi jobbar hela tiden. Men saken är den att vi gillar det vi håller på med så det är ett rent nöje! Så det kommer verkligen bli en toppensemester i år precis som alla andra år!

I går röjde Stefan i vårt showroom efter allt byggjobb vi gjort under våren. Nu återstår glasgången och min walk in closet och den blir en del av våra semesterplaner! Så spännande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.