Magiskt vackra betongbord och bänkar på plats!


I går hände det. Vi fick nu våra helt magiskt vackra betongbord och bänkar på plats! Nu är vi också officiellt återförsäljare av just dessa betongbord och bänkar! Jag kommer skriva ytterligare inlägg om detta men med detta inlägg vill jag bara visa er möblera på plats! Är ni intresserade av betongbord eller andra produkter i betong så hör av er till [email protected]

Magiskt vackra betongbord och betongbänkar på plats
Magiskt vackra betongbord och bänkar på plats!

Galvade underreden till bord och bänkar i betong

Först ställdes de galvade stålunderredena på plats med lite mellanrum för att kunna lyfta betongskivorna på plats. Allting är tillverkat i Sverige vilket gör dessa underbara bord och bänkar ännu mer fantastiska. Jag skall skriva mer om det i ett annat inlägg. Just nu vill jag bara visa er de vackra borden och bänkarna.

Galvade stålunderrede på plats

Väl på plats så bars skivorna in för att läggas på!

Vi har jobbat hårt med detta rum och vi kommer använda detta som en del av vårt showroom. Så för er som vill komma och titta så är det bara att maila oss på adressen ovan och boka en tid. Betongborden finns i vissa mått men går även att få i specialbeställda i de mått man önskar. Det går även att specialbeställa produker om man har något eget önskemål. Men borden och bänkarna finns redan i ett stort antal standardmått.

Så här ser det ut just nu. Lamporna kommer från Louis Poulsen.

Magiskt vackra betongbord och betongbänkar på plats

Nu skall det sättas upp gardiner från Designers Guild och sys lite mer kuddar för bland annat bänkarna! Dessa borden som vi har är 180 cm långa och 90 breda men det finns massor av standardmått. Som jag nämde ovan går det också att specialbeställa om man har särskilda önskemål!

Det får bli dagens lilla tips och sedan skall jag skriva mer om hantverket och tillverklingen av dessa vackra bord och bänkar i betong.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.