Härliga fredag och sista arbetsdagen


I dag är det fredag och jag sitter och blickar ut över min trädgård på andra våningen! Detta är en av de sista arbetsdagarna innan semester. Jag har lite mer jobb att göra men jag har ändå som semesterkänsla. Ni vet den där klänslan av att få göra lite som man vill de närmastse veckorna. Jag har inte alls ont av att jag måste jobba lite på semestern.

I går kväll så fixade jag med lite småsaker. Som att binda upp min murgröna som växer i ett mönster och den har verkligen kommit i gång nu. Jag är så stolt och glad över att jag verkligen genomförde allt jag planerat och drömt om i trädgården och det blev verkligen så fint som jag tänkt mig. Är så glad över min lilla trädgård.

Fredag med firande

Som vanligt blir det firande i dag och just denna dag skall vi fira det rum som vi nu gjort i ordning och tapetserat. Möbler på plats, även om vi inväntar två stolar till gavlarna från Designers Guild så känns det ändå helt fantastiskt. Vi har kommit så långt!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Vart-nya-rum-klart-768x1024.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Vovvarna-ar-med-i-orangeriet-1024x685.jpg

Just nu tittar vi på en kandelaber och lite annat som skall införskaffas. Det blir så fint och jag är så himla glad över detta underbara rum.

Klickat hem nya kläder

Jag väntar på några paket med kläder som jag klickat hem. Bland annat fina toppar med volangärm! När jag hittar en modell jag tycker är fin så brukar jag köpa i olika färger. Det började med en svart och nu har jag köpt öven i vitt och rosa!

Nu kan jag äntligen börja sminka mig efter operationen igen

Jag har även köpt ett par fina skinnbyxor, en klänning i lammskinn och en skinnjacka, men vet ännu inte om det passar så vi får se om det blir en hit eller ej! Det går alltid att skicka tillbaka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.