Amaryllis som sidenblomma!


Jag älskar att titta runt på julpynt inför julen för att bestämma hur jag skall dekorera i år. Som ni vet så älskar jag blommor väldigt mycket. Till jul älskar jag att ha Amaryllis som snittblomma. Jag tycker dock att det är svårt att hålla snitt-amaryllis fina länge om man vill har dom som snittblomma vas. Jag gillar att ha många vaser med blommor överallt. Av en händelse så hittade jag Amaryllis som sidenblomma på Hornbach som jag helt enkelt inte kunde motstå. Jag köpte också ett fint tallris med små kottar i som såg äkta ut. Varje år så plockar jag lite tallris. Tallris har den effekten att dom barrar om det blir för varmt och skräpar väldigt mycket. I år skall jag därför fylla min stora vackra vas med naturtrogna vackra Sidenblommor i stället.

Jag hittade så vackra och naturtrogna Amaryllis som sidenblomma och jag kunde helt enkelt inte låta blir att köpa en stor bukett!
Amaryllis som sidenblomma!

Vackra sidenbommor!

Att ha sidenblommor ses kanske inte som så exklusivt men för mig som har så mycket äkta blommor runt omkring mig att jag tror att detta kommer bli perfekt. Jag tycker alltid om att blanda, billigt och dyrt, gammalt och nytt! Jag tycker att sidenblommor är vackra om dom är naturtrogna! Dessutom går dom återanvända i vårt slit och släng samhälle.

Amaryllis är ett måste till jul

För mig är Amaryllis ett måste till jul i någon form. Nu kan jag fokusera på underbara doftande Hyacinter i olika färger i stället för att byta ut mina snittamaryllis flera gånger under Jul- och Nyårshelgerna. Bra beslut om ni frågar mig! Nu är jag väldigt frestad att redan sätta dit dom men jag har bestämt mig för att vänta tills inför första advent.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.