VARJE ÅR GÖR JAG EN HUNDJULGRAN!


Varje år gör jag en hundjulgran till Fonzen och Boss. Dels för att jag är 100% fånig, jag erkänner direkt. Men också för att dom gillar kexben och jag älskar mina hundar och dekorationer. Varför inte göra något roligt av det.

Julgran med hundkex
Varje år gör jag en hundjulgran!

Börja med att köpa en bordsjulgran

Det jag gör är att jag klipper små fyrkanter av helt vanligt folie och slår in varje kexben i folie. Eftersom folie är så enkelt att forma så ser man utanpå att det är ett kexben. Vilket är hela tanken och gör att det ser lite fånigt,men samtidigt väldigt gulligt ut. Jag gillar pyssel i hop med gulliga saker så vad kan gå fel. Bordsjulgranar finns att köpa på dom flesta ställen där dom har julpynt. Jag har köpt en liten bordsjulgran. När jag sedan har slagit in alla kexben så mäter jag ut den ultimata längden på presentsnöre och klipper till många samtidigt. Jag testar så klart innan jag klipper till samtliga snören.

Sedan binder jag fast dom en och en på lagom avstånd så att det blir en vacker dekoration att ha på bordet. Dagarna fram till Jul och Nyår så får dom inte äta av benen i granen. Då får dom andra kexben jag har i en påse vid sidan om. Men sedan blir det julgransplundring i rättan tid. Så klart får dom inte alla på en gång!

Julgran med hundkex
Varje år gör jag en hundjulgran!

Har du också några fåniga tips du brukar göra för dina hundar?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.