Återvinning gånger tre = en riktigt bra söndag


I dag har vi verkligen jobbat på. Vi har röjt hela framsidan och på insidan efter både bygg och trädgårdsjobb. Känns riktigt bra att få mycket gjort en söndag! Nu har vi bara ställningen kvar för sågen som Stefan kommer behöva använda lite mer då han även skall bygga bland annat ett skydd för soptunnorna. Man blir liksom aldrig riktigt klar!

Ni ser själv hur lite som slagit ut i mina krukor. Det är som om vi befann oss i mitten på april.

Återvinning gånger tre = en riktigt bra söndag
Återvinning gånger 3 = en riktigt bra söndag

När vi var klara och Stefan skulle köra ännu ett lass till vårt lager med virke som var kvar bland annat så beslöt jag för att ta en liten tur med hundarna. När jag kom hem upptäckte jag att jag ingen nyckel hade och inte heller någon telefon eller glasögon. Så jag och hundarna tog en sväng till. När jag kom hem så försökte jag ringa Stefan från min Apple Watch vilket gick jättebra. Då var han på väg att lämna tillbaka kärran. Så vi beslöt för ytterligare en sväng. Så hundarna fick 3 promenade i en i dag! Dom måste undra vad som pågick.

återvinning

Nu måste vi så klart städa på framsidan och göra rent hela stenläggningen. Men det värsta är gjort att sortera och köra bort allt skräp.

Nu skall vi bara ta det lite lugnt. Ute är det verkigen rikgit tråkigt väder i dag och då passar det extra perfekt att få lite ”tråkiga jobb” gjorda! Så att man kan göra roligare saker när solen skiner!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.