Att fira alla framgångar med hemmafest!


På fredag blir det hemmafest. För oss har det blivit en tradition att fira alla framgångar med hemmafest på fredagar. Under pandemin har vi hittat vårt sätt att förhålla oss till att tillbringa så mycket tid i hemmets. När pandemin slog till med full kraft så fanns det verkligen skäl att tänka om. Vi har därför skapat nya traditioner under pandemin och samtidigt skapat en härlig stämning här hemma! Man måste helt enkelt hitta på något för att inte tycka att det är tråkigt att behöva vara hemma så mycket. För oss har det fungerat fantastiskt. Det gäller helt enkelt att ”gilla läget”.

Att fira framgångar med hemmafest

Att fira har varit ett sätt för oss att skapa bra traditioner

För oss var 2020 ett fantastiskt år ur den synvinkeln att vi dessutom hann med att bygga klart vår utbyggnad. Det enda var att vissa leveranser blev sena och vi fick vänta extra länge p g a Covid-19 och att vissa fabriker inte kunde producera i samma takt. Nu ser jag otroligt mycket fram emot att få göra framsidan klar som nästa steg. Vi har fullt med jobb på helger och kvällar så sysselsättningen är det inga problem med.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är trappa-i-anslutning-till-terrass-1024x685.jpg

I slutet på 2020 och början på 2021 har allt detta i stället resulterat till otrolig mängd jobb för Stefan. Som gör att vi just nu står lite stilla på insidan med vårt eget bygge. Så vi har all anledning att fira. Allting har fallit på plats också tidsmässigt.

Nu för tiden gäller det att fundera ut redan i början av veckan vad som skall firas på fredag! Vi behöver inte fundera så länge. 2021 har börjat så fantastiskt bra för oss på samtliga plan, och mot alla odds så har det gått fantastiskt bra även under 2020.

Jag känner mig otroligt ödmjuk inför det senaste tiden händelser. Det får mig att verkligen uppskatta det man har och vara tacksam! Inte visste vi när vi började bygga att detta skulle bli en perfekt tidpunkt att förverkliga våra drömmar. Att fortfarande ha en del framför oss känns bara roligt!

Hur tänker ni och hur försöker ni förgylla tillvaron som alltmer tillbringas hemma?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.