Att göra om sovrummet! 2 kommentarer


Vi har tänkt att göra om sovrummet som nästkommande projekt. Här kommer min första idé om hur jag vill att det skall se ut. Jag har redan börjat montera ner ett långt draperi bestående av 4 stycken bredder tyg som täcker en hel vägg. Det har jag sytt om till två gardiner till min mammas sovrum när hon flyttade. Hon blev så glad.

Nedan ser ni min tanke med sovrummet. Att göra om sovrummet känns som ett måste då jag verkligen behöver få helheten. Man tillbringar trots allt väldigt mycket tid i sitt sovrum. Den målade bilden av träd är en tapet som skall sitta på en av väggarna. Dom enfärgade rutorna är väggfärg som skall målas på två väggar. Det randiga är ett sidentyg som jag skall sy till hissgardiner till 3 fönster av. Dom två mönstrade är sammetstyger som skall bli gardinlängder och draperi.

Att göra om sovrummet
Att göra om sovrummet!

Sovrummet skall få ny skrud

Det är ingen hemlighet att jag fullkomligt älskar färg. Jag blir glad av färg, och jag fortsätter att dekorera mitt hem i dom färger som jag älskar. Sedan kan världen få inreda sina hem i olika toner av beige. Jag kommer aldrig komma dit!

Jag skall sy hissgardiner med mörkläggningstyg. Det är ett måste att få sovrummet mörkt, särskilt på den ljusa delen av året. Hundarna vaknar annars när solen går upp. Det gör nästan jag med men man kan åtminstone styra det lite. Jag har denna gången tänkt mig ett färgat fodertyg som är ett mörkläggningstyg. Detta så det även ser vackert ut från utsidan.

Mitt sovrum idag

Så här ser mitt sovrum ut i dag. Jag har helt enkelt lite behov av att förändra, men min lampor på väggen vet jag inte om jag vill ta bort för jag älskar dom. Men man vet aldrig för när man är mitt i projektet så kanske man hittar något som man verkligen vill ha. Så jag har lärt mig att aldrig säga aldrig!

Sovrum
Sovrum

Hur allting blir ger sig med tiden. Det ena brukar ge det andra! Det är det som är så roligt med att göra om. Nya mattor måste vi definitivt ha. Det skall bli så himla roligt att göra om sovrummet och äntligen ta tag i detta. Det ser jag verkligen fram emot.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Att göra om sovrummet!