På fredagar firar vi veckans händelser 2 kommentarer


I morgon är det fredag och på fredagar firar vi veckans händelser. Det är en tradition vi har infört för ett antal år sedan. Vi köper en flaska champagne och lägger på kylning. Vi bestämmer vad vi skall laga för mat, och gör det sedan tillsammans. Sedan skålar vi för veckan som varit och dom roliga och bra händelser som inträffat. Det roliga är att när man verkligen tar sig tid att reflektera och tänka efter vad veckan innehållit så händer det alltid någonting som är värt att fira. Livet går snabbt och i bland måste man bara ta sig tid att faktiskt uppskatta allt det underbara som händer runt omkring oss. Det kan i bland ha varit en jobbig vecka, men om man tittar på den med nya ögon så händer det alltid något härligt och bra!

På fredagar firar vi veckans händelser
På fredagar firar vi veckans händelser

Att fira veckans händelser!

Den här veckan firar vi att vi har gjort lite extra fint i husbilen som jag tidigare skrev om. Ni hittar inlägget HÄR. Vi firar att Stefan har fått ännu ett par prestigefyllda jobb och är klar med ett annat! Vi firar att Fonzen mår bra trots att han fått epilepsi och att efter medicineringen så är allt mycket bättre och han slipper anfallen.

En helt vanlig fredag helt enkelt som alltid innebär något fint att fira! Har några liknande traditioner? Jag tycker det känns härligt att helt enkelt göra livet lite härligare. Vi kommer fortsätta att fira veckans händelser på fredagar. Jag tror inte vi har missat en enda fredag på åtminstone dom sista 6 åren. Hoppas jag kan inspirera er att starta. Ni kommer upptäcka hur otroligt mycket man har att fira hela tiden.

Nu gäller det att komma på någon bra idé om vad vi skall laga för mat i morgon.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “På fredagar firar vi veckans händelser