Ny matta till husbilen


Nu har vi köpt en ny matta till husbilen. I vår husbil har vi en gångmatta i rosa från Designers Guild och nu när hösten kommit har vi köpt ytterligare en matta till husbilen för att ha något roligt att byta med. Denna gången blev det en mörkgrå matta som går precis i ton med övrig inredning. Den blev verkligen jättefin och lyxig.

Ny matta till husbilen
Ny matta till husbilen

Här kommer först en bild med den rosa mattan och så två söta vovvar förstås. Boss och Fonzen, mina ögonstenar!

Den rosa mattan med mina ögonstenar

Mattan kommer från Designers Guild

Även denna gång kommer mattan från Designers Guild, eftersom jag fullkomligt älskar deras design och mönster. Stefan har säkerställt att göra en håltagning för bordet mitt i gången så att vi kan ha mattan hela vägen. Vår husbil är verkligen frihet för oss. Vi älskar den. Den har precis allt som vi kan tänkas behöva när man är ute på tur.

Fonzen älskar att ligga på hög på kuddarna som även dom kommer från Designers Guild.

Uppgradera vår husbil för för tyngre last

Vi har beslutat att uppgradera vår husbil så att vi kan lasta lite mer och nu skall Stefan uppgradera sitt körkort, så att han kan köra tyngre bilar. Det kommer innebära att vi kommer kunna lasta mer än dom 3500 kg som den har idag. När det är gjort så kommer vi inte behöva vara lika noga med vikten.

Vi älskar att ta husbilen på en tur och hittills så är det fortfarande Skåne och Öland som är våra favoriter. I sommar var vi på Gotland men jag blev inte så förtjust som jag trodde jag skulle bli. Jag trodde jag skulle älska det, men det föll platt för mig.

Nästa år är tanken att vi skall ta oss ut i Europa och till Frankrike förhoppningsvis och Champagne distrikten. Det ser vi verkligen fram emot. De är roligt att planera vad vi skall göra nästa sommar.

Hoppas ni får en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.