Att klä fåtöljer som blir som smycken!


Att klä en fåtölj som en smycke är en fantastisk möjlighet att verkligen få hemmet att sticka ut. Att våga det där lilla extra! Att inte gå på beige, svart och vitt bara för att det är enkelt och aldrig kan bli fel!

Att klä en fåtölj för att den skall bli som ett smycke i hemmet. Ett smycke som kanske står i hallen eller vardagsrummet! Tänk er at t någon kommer hem till er och det stå en riktigt vacker fåtölj i hallen som man inte kan ta ögonen i från! Dessutom kan man använda den när man skall sätta på sig skorna!

Det är bara fantastin som sätter begränsningen!

Ett roligt tips är att klä två likadana stolar fast i helt olika tyger och olika färger. Då binder man ihop rummet men man får fantastiska möjligheter till vackra detaljer som sticker ut!

Om man försöker tänka hur man burkar göra, och så gör tvärt om, då brukar det bli både roligt och fint!

Dessa underbara stolar gjorde vi till en av våra fina kunder! Klädde om fåtöljer som de fått i arvegods, och som dom ville göra något fint av och som inte bara skulle stå undangömda någonstans!

Visst blev de vackra? Tygerna kommer från Designers Guild.

Baksidorna klädde vi in enfärgat sammetstyg med skimmer i så att det får en underbar lyster och känns levande!

Det får bli dagens lilla inspiration. Ta arvegods, eller gå på loppis eller akution och klä sedan om möblerna så att dom blir i ”din stil”. Du kommer få mersmak, jag lovar dig! Börja med något mindre och enkelt! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.