Luktärtor, vindruvor och persikor!


Nu har dom äntligen börja blomma mina underbara luktärtor! Jag älskar verkligen luktärtor både för sin vackra blomning men också för sitt skira och helt outtröttliga sätt att blomma och man kan plocka hur många blommor som helst för det kommer hela tiden nya!

Ni skall få se senare när dom vekrligen börjat blomma i massor hur vackert det blir. Det blir som ett staket fullt med luktärtor.

Vindruvorna börjar bli riktigt fina! Jag har aldrig odlat vindruvor förrut så detta är något nytt för mig! 🙂 Skall bli spännande att smaka sina egenodlade vindruvor!

Har även persikor i orangeriet och jag kan nu börja skönja lite färg på dom!

I går kväll fick alla plantor, träd och blommor en omgång med extra näring! Så nu hoppas jag att jag ser effekten av det om ett par dagar. Det brukar man faktiskt göra!

Min lök är också klar så jag skall ta upp den och torka den. Anledningen till att min lök redan är klar är att jag förodlat mina lökar ganska tidigt! Det gör att jag har möjlighet att göra ytterligare en sådd! Det är detta som är så fantastiskt och så även med potatis!

Nu skall jag dricka lite kaffe och jobba några timmar. Hoppas ni får en underbar fredag för det är faktiskt fredag idag! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.