Härliga fina dekorationer för krukor och rabatter!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

När man jobbar med inredning så är det egentligen samma sak att inreda en trädgård som att inreda en lägehet eller ett hus. Saken är faktiskt den att principerna är dom samma. Det betyder att man behöver golv, väggar, tak och detaljer på olika nivåer också när man inreder en trädgård!

Det betyder att valet av växter är samma sak som att välja färger och mönster till inrednignen. Balansen måste finnas där! De senaste åren har utbudet med detaljer att sätta i krukor ökat lavinartat och dom som gillar trädgård vet precis vad jag pratar om!

Just nu har jag tagit in en mängd med olika fina figurer att sätta i krukor just för att få den där fina känslan och detaljer och att få möjligheten att sätta någonting på lite höjd! Ni hittar dom HÄR

Fina vallmo! Helt underbara och ni kan hitta dom i min webshop. Problemet är bara att dessa inte går att skicka med posten så just dessa är hämtprodukter!

Själv är jag verkligen förtjust i fåglarna och hittade dom första gången när jag var i Mariestad, och på den vägen är det!

Fjärlien är helt ljuvlig och jag skall placera några i krukorna utanför showroom och fotografera dom så att ni kan se dom i rätt miljö!

Ni hittar dom i min webshop här, men just dessa produkter är alltså hämtvaror då jag inte kan skicka så långa föremål till en rimlig fraktkostnad!

Ni hittar vår webshop HÄR och ni kan hittar dom under Trädgård!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.