Bakning på schemat!


I går kväll så fick jag en längtan efter att baka. Kanske för att jag läste om bakning på andra bloggar. Behövde också baka mera fröknäcke då det är det jag oftast äter till frukost och som mellanmål om jag blir hungrig eller sugen på något.

Glömde dock att skåra med kniven innan jag satte fröknäcket i ugnen. Inte för att det gör något, men jag tycker det blir så fint när man får perfekt rutor! Dock var dom lika goda för det!

Det blev, en sockerkaka med hallon och sedan även hallongrottor. Fröknäcke och sockerkaka tog jag mina egna recept men när det kommer till hallongrottorna så tog jag det rakt upp och ner ur ”Sju sorters kakor”. En bok som funnits i alla år!

Små fina formar med olika mönster på! Helt i min melodi, att blanda mönster för att få en fin balans! Jag brukar köpa formar så fort jag hittar fina som jag vill ha, för det kommer alltid tillfällen när jag behöver dom. Men jag köper endast och bara formar som mitt hjärta tycker om!

En liten färgkavalkad och en mumsbit!

Man kan inte bli ledsen när man bjuds på hallongrottor i formar med härliga färger och mönster, det går bara inte!

Ett helt fat med härligheter!

Det var gårdagens bak. Idag borde jag göra något nyttigare för att balansera upp även detta! Men jag bakade faktiskt fröknäcke också så lite balans fanns det allt!

Hoppas ni har en fortsatt fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.