Att lysa upp tillvaron med längtan till ljus!


I dag fick jag bara ett infall att plötsligt drömma mig bort till våren och sommaren och låta mig själv längta till den där tiden som jag älskar så mycket. Att lysa upp tillvaron med längtan till ljus. Så fort januari startat så påbörjar jag med alla mina sådder som ger mig så mycket tillfredsställedse att se små plantor växa sig vackra och starka! Jag njuter så himla mycket av det!

Att lysa upp tillvaron med längtan till ljus!
Att lysa upp tillvaron med längtan till ljus!

Längtan till jus

När jag sedan dragit upp plantorna, kunna sätta ut dom i mitt uppvärmda orangeri är en lyx som jag känner mig otroligt glad över. Det är rummet som skänker mig så mycket glädje året runt! Bara att duka och sätta vackra blommor i vas är som en ren glädje för min själ! Jag älskar att bara betrakta allt jag skapar. Det känns som en inre tillfredsställelse som jag mår så himla bra av.

I går kväll blev det middag i orangeriet

Att få ”odla” sina intressen är verkligen så underbart. Att jag skulle få ett orangeri hade jag inte kunnat ana för 10 år sedan!

Beställt Dahlior till våren

Jag har beställt en hel mängd med vackra Dahlior som kommer i mars. Jag kan avslöja att jag beställer mina Dahlior på magnolianossebro.se och dom har ett så stort utbud! Varenda knöl jag beställt därifrån har blivit stora vackra blommor så jag kan verkligen rekommendera dom och detta är inget samarbete utan jag är glad om jag kan inspirera er. Det är verkligen dags att beställa nu om du vill ha och sedan levererar dom första veckan i mars om man vill, annars senare. Jag vill ha mina så tidigt som jag bara kan få för att hinna förså blommorna så dom blir ståtliga och fina inför utplantering. Så att gå in på deras hemsida redan nu är en bra idé.

Här nedan ser ni några av förra vårens plantor som börjat komma upp. För nästa säsong har jag besällt massor. Undrar om jag ens kommer få plats med dom. Ett angenämnt problem dock.

Att ha en sådan här rabatt med Dahlior på sommaren är verkligen glädje! Jag blir lika glad varje gång jag tittar på dom!

Sätta tulpaner i krukor och rabatter och gräva upp dahlior!

Det var lite om min tillfälliga längtan till varmare tider. Men visst är det underbart att drömma och längta! Det tycker jag är en av livets godbitar! När jag går och lägger mig brukar jag alltid roa mig med att tänka på något som jag verkligen längtar till! Kanske är det min hemlighet med varför jag alltid sover så gott!

Önskar er en underbar fredag och en härlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.