Att välja tapet till min walk-in-closet


Tidpunkten börjar närma sig att välja tapet till min walk-in-closet! Förra gången tog jag svart och vitt och ek när jag inredde min walk-in-closet. Den här gången kommer det bli mer färg men med svart/vitt i basen. Jag får en walk-in-closet på ca 25 kvm. Den förra var på kanske 13 kvm. Detta blir mer som ett rum och jag ser verkligen fram emot detta. Tror man till stor del kommer hitta mig i just det rummet när det blir klart!

Känslan ser ut så här. Mycket färg och svart/vitt som bas!

Att välja tapet till min walk-in-closet börjar närma sig

Garderober i vitt med tapetserad bakgrund

Jag skall också välja garderober i vitt denna gång och jag har bestämt mig för att tapetsera ryggen på samtliga garderober. Det skall vara som en effekt. I många av garderoberna så kommer man inte att se detta för kläderna. Men det kommer bli så fint att jag inte kommer vilja häng in något i garderoberna. Val av tapeter kommer ett särskilt inlägg om.

Jag har bestämt att jag skall ha två tapeter i min walk-in-closet. En tapet i svartvitt och en i färg! Det kommer helt klart gå åt en del tapet!

Stora fönster i min walk-in-closet

Jag har stora fönster och en egen balkong! Balkongen är riktigt stor så där kommer så klart någon fin möbler få plats! Jag skall ha gardiner i vackra färger och så fort vi tapetserat så skall jag börja sy. Först måste jag bara veta hur garderoberna blir och bestämma hur upphängningen skall vara.

Jag skall även ha en dagbädd eller schäslong här inne. Ett glasbord för blommor och böcker och så mina vackra lampettfynd för 20 kr. Jag har satt på lamphållare på lampetterna som ser ut som ljus och målat dom i guld. Håller även på med lampskärmar som jag gör själv till lampetterna och det skall bli underbara fransar på skärmarna.

Jag älskar fransar och blir glad bara av att titta på dom!

Här ser ni också ett av tygen som jag skall ha i min walk-in-closet som lampetterna ligger på! En rosa dröm.

Det kommer även bli tavelhyllor för tavlor och böcker. Som vanligt är det mesta planerat redan! Nästa steg är att lägga golv på värmeslingorna! Det är denna fasen när man håller på att planera som är så fantastiskt rolig. Man får inte glömma att njuta av tiden. När man längtar tills att allt blir klart så är det ändå tiden innan som är så fantastisk roligt. Att påminna sig själv om hur härligt det är att ha möjlighet att göra fint.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.