Att vila lite från renoveringsperioden


Just nu har vi tagit oss tid att vila lite från renoveringsperioden när vi byggde ut vårt hus. En utbyggnad i två plan och omdisponeringar på insidan gjorde att vi lade all ledig tid på just detta. Vi har bestämt oss för att inte påbörja något stort projekt just nu. Vi ägnar oss i stället åt att njuta av allt vi gjort och verkligen uppskatta vårt hus. Det gör vi verkigen och är ganska bra på det skulle jag säga.

Det är bara ett drygt år tillbaka som det såg ut så här i min walk in closet! Andra vånginen på vår utbyggnad i två plan. Jag förstår nästan inte själv hur mycket vi jobbat och hur mycket vi hunnit med

Tapetseringen klar i min walk in closet!
Leverans av gardinstänger som skall monteras!

Det här ljuvliga rummet som jag fortfarande inte här 100% klar med. Det finns fortfarande detaljer som vi skall jobba med! Men jag älskar det här rummet!

Det är viktigt att ta sig tid att njuta av allt hårt jobb

Det är en härlig känsla att bara njuta av allting. Att duka fint vid varje måltid i vårt nya matrum. Vi har även beställd en liten puff till våra två underbara fåtöljer framför öppna spisen. Den kommer bli pricken över i. Vi planerar även hur vi skall göra med tapeter i vardagsrummet men det får ta den lilla tiden vi behöver.

Blommor från trädgården
Världens bästa fredag och start på semester

Vi har massor av små-projet som skall sättas i gång men just nu vill vi bara få möjligheten att njuta lite av allting! Vår trädgård blev som en dröm och nästa vår skall vi göra en uppdatering av den lilla köksträdgården. Vi skall lägga grus där så att den blir fin och disponera om ytorna lite grand.

Så här såg den ut i augusti.

Hur gör man ett mönster med murgröna

Redan nu har den nästan växt färdigt sitt mönster. Så underbart att se varje dag du kommer hem att detta är det första du ser!

Murgröna i mönster

Nu går vi emot höst och jag älskar denna årstiden. Man får passa på att plocka av alla blommorna nu för det är bara en frostnatt bort innan allt är borta! Men jag älskar detta. Nu börjar också planeringen med vad jag vill odla nästa år. Min belysning sitter på plats på andra våningen och bara väntar på alla växter att komma på plats.

Önskar er en härlig söndag. Nu skall jag ta ännu en kopp kaffe och gå runt och njuta lite mer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.