Veckans träningsuppföljning


Denna veckan har varit lite av en mitt i mellan vecka. Viktnedgången har gått bra den ligger på 0,7 kg och ligger enligt min målsättning, men jag har inte gått ner mycket i mått endast 6 cm. Men jag är självklart fortfarande väldigt nöjd. Jag vet att detta är den del av sjävla resan att man står lite still och det är då det är viktigare än någonsin att hålla i sina rutiner och hålla ut. Det går trots allt åt helt rätt håll. Framför allt så känner och ser jag att det går åt rätt håll.

Träningsprogram och armhävningsutmaning och plankan

Det bästa är att kläderna sitter bätttre

Det här med att kläder sitter bättre är nog det absolut bästa av allting. I veckan har jag kunnat få på mig en av mina klänningar som tidigare inte satt speciellt bra. Lycka!

Nu kör jag på och eftersom jag väger mig varje dag så vet jag exakt vad som är boven i dramat och då kan jag justera utifrån just det. Jag behöver heller inte fundera på varför, för jag vet till 100%. Det känns också fantastiskt bra och det är en av fördelarna med att just väga sig dagligen.

Denna veckan blir precis som förra men min vilodag kommer nog hamna på onsdag denna veckan. Så två dagar träning och sedan vilodag! Nu kör vi på. Hoppas ni får en underbar start på er vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.