Avslut på veckan med fredagsmys!


Denna veckan har innehållit två fredagar för oss. En mini-fredag i onsdags innan Kristihimmelsfärdsdag och ett härgligt avslut på veckan med fredagsmys i går kväll! en vecka med klämdagar som verkligen känns som extra förtjänt ledighet. Underbart. I vanlig ordning så dukade jag fint och i går valde vi att sitta i orangeriet. Vi planerar alltid våra fredagar tillsammans.

Avslut på veckan med fredagsmys!
Avslut på veckan med fredagsmys!

Mina älsklingsfärger

Det blev dukning i cobaltblått, limegrönt och lila, mina älsklingsfärger! Detta porslin använde jag som grund när jag inredde min första våning jag köpte på 130 kvm i Vasastan på Aschebergsgatan i Göteborg år 2000! Porslinet köpte jag redan ca 1995. Jag köpte porslin för alla pengar jag fick över (förutom det jag sparade) och det är därför jag i dag har kanske minst 650 delar med porslin från Designers Guild i olika färgställningar. Älskar det lika mycket nu som då. Kanske till och med mer! Den tiden var verkligen ett äventyr i sig. Jag köpte ensam en våning på 130 kvm i väldigt dåligt skick och gjorde om allt från början. Det är ett härligt minne! Köpte allt nytt och inredde exakt som jag ville ha det!

Mina älsklingsfärger
Mina älsklingsfärger

Våra fredagar

För några år sedan började vi med att planera fredagsmys och har sedan fortsatt. Vi tycker att det är supermysigt att tillsammans planerar vad vi skall äta och njuta av möjligheten att fixa tillsammans och med härlig musik på förbereda för våra fredagar. Att sedan sitta ner tillsammas och prata om vackans händelser. Vi längtar verkligen till detta och är lika engagerade både två med att fixa och göra fint! Verkligen att rekommendera!

Som alltid deltar så klart vovvarna och dom känner på sig vad som är på gång. Dom älskar nämligen ”drinkmackorna” som Stefan gör.

Önskar er alla en härlig lördag och underbar helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.