Städpanik på semestern!?


Är du en person som gillar ordning och reda omkring dig och nästan får panik när det är semester och allt är lite ”mañana”.

Jag är själv en pedand av stora mått och mår fysiskt dåligt av röra, och i perioder så måste jag hitta ett sätt att förhålla mig till det när jag jobbar intensivt och knappt hinner hem innan jag skall upp igen.

Jag är personen som helst vill ha blänkande rent överallt. Färska blommor på bordet och alla kläder rena som hänger snyggt i min walk-in-closet. Allting skall ha sin plats.

Jag vill därför komma med ett tips som innebär att man försöker avgränsa sig genom att göra en ska i taget! Det är väldigt trevligt om till exempel badrummet är rent, och då istället fokusera på en sak och städa och göra fint och sätta in en vas med blommor. Särskilt nu på sommaren när det finns fri tillgång till blommor överallt.

Det är ett sätt för mig att hålla styr på min i bland lite överdrivna vilja att ha glänsande fint och städat överallt.

Det tycker jag är lite vardagslyx och gör att man får energi att ta tag i nästa ställe! En sak som jag skall ta tag i är att städa kylen. Det är ett annat sådant ställe som jag måste ha ordnign och reda på om jag inte skall bli sinnesjuk (skämt).

Dessutom luktar det väldigt gott när man har färska blommor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.