Målsättningar


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i sambarbete med Adviral

Ni som läser min blogg vet att jag ständigt jobbar med målsättningar oavsett vad det gäller. När det kommer till träning så sätter jag upp mål och när jag väl når dom så får jag någon form av belöning. Något som jag gärna skulle vilja ha och verligen vill köpa. Poängen är att jag INTE FÅR köpa det förrän jag nått mitt mål. 🙂 Där är jag stenhård.

Jag har varit ute varje dag på min träningsrunda sedan jag gick på semester och det känns väldigt bra i kroppen måste jag säga! Varje dag minst 60 minuter. Så här långt har jag hållt mitt löfte till mig själv. Det är detta jag vill förmedla att träning gör att man mår så mycket bättre! För er som inte vill eller kan springa/jogga så vill jag förmedla att promenera är PRECIS lika bra, men fortfarande måste det göras! 🙂 Överens!!! 🙂 🙂

Dessa skulle jag vilja ha. Jag älskar blått och camoflage så valen var väl inte dirket svåra att göra för mig. Ni hittar dom HÄR

Vet inte vad det är med camoflagemönster som gör att jag ÄLSKAR det.

Jag tror att dessa från bli en del av mitt mål. Mitt långsiktiga mål är en ny Apple Watch men jag känner mig lite dubbel. Skall målet vara att jag får köpa den nu när jag verkligen behöver den…eller skall målsättningen vara att jag får köpa den när jag nått mitt slutmål. Känner mig som sagt lite dubbel här. Svårt beslut. Jag kan väl inte gärna få det bästa först! Vad tycker ni? Hur skulle ni har gjort?

Jag skall slipa lite mer på mina mål och sedan skall ni får ta del av dom. Filar även på matlistor! Undertiden ser vi till att göra vår dagliga motion eller hur!

Hoppas ni får en fin dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.